Annamària Antal | master trainer

PREZENTARE
Annamaria Antal a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport UBB din Cluj – Napoca, specializarea Educație Fizică și Sport și Gimnastică Ritmică.
A practicat gimnastică ritmică de la vârsta de 5 ani, iar mai apoi, timp de câtiva ani a activat într-o trupă de dans modern.
În anul 2005 intră în sistemul de învăţământ, predând la grădiniță pe post de educatoare, după care ocupă postul de profesoară la CNAM Bistrița.
Am predat atât la CNAM Bistrița cât și la Palatul Culturii din Bistrița si Centrul Spa CASA EMA.
În prezent are propria școală de dans, MELINDA Dance School (fosta trupă de dans LOTUS Dance Studio), înființată în anul 2007 din dorinţa a face ceva deosebit pentru copii și orașul Bistrița.
A participat la concursuri televizate de profil, precum Românii au Talent, România Dansează, Next Star), a câștigat numeroase premii în țară și peste hotare, participând la concursuri de dans organizate în România, Italia sau Croația.
Pe lângă diploma de la facultate și carnetul de antrenor de gimnastică ritmică, este acreditată și licentiată în titulaturile de instructor de dans, instructor de aerobic - fitness și instructor de Fetno aerobic.
Dezvoltat de WEO