Cristina Tița | operations manager, trainer

PREZENTARE
Cristina Tita a intrat în lumea gimnasticii artistice de la vârsta de 4 ani, trecând la nivelul de performantă începând cu vârsta de 6 ani în cadrul Colegului Sportiv "Nadia Comăneci" din Onești.
Are o experientă de peste 10 ani în lumea dansului, fiind absolventă a Liceului de Corergrafie Floria Capsali.
A absolvit Facultatea de Educatie Fizică și Sport "Spiru Haret" din București, specializarea kinetoterapie în motricitate specială, urmat mai apoi de masterul în cadrul aceleiași facultăti, cu specializarea în kinetoterapia în afectiuni locomotorii.
În 2014 s-a alăturat trupei de cover-uri K-Pop Midnight Pearls, participând în cadrul a numeroase evenimente de profil precum Asia Fest, precum și în deschiderea unor concerte de k-pop.
La începutul anului 2017, se alătură trupei de cover-uri K-Pop The Leaders, unde activează și în prezent, cu care participă la numeroase concursuri de K-Pop din tară.
Din vara anului 2017, a fost co-optată în cadrul proiectului FETNO cu care a dansat în numeroase evenimente din Romănia și străinătate, conventii sportive și aparitii TV.
La finalul anului 2017, devine instructor de dans acreditat, urmând ca mai apoi să se alăture echipei de formare Dance Sport Academy, devenind astfel formator.
Din 2019 este coregraf international și dansator principal în cadrul IFLC, sustinând numeroase specatcole în tări din lumea întreagă precum: SUA, Canada, Australia, Germania sau Belgia.
Dezvoltat de WEO